Maturitní ples 4.A a 8.K Gymnázia Vlašim

 Měsíce příprav, plánů, zařizování a starostí se proměnily v jeden nezapomenutelný a krásný večer.  Večer, na který budeme všichni, snad s láskou, vzpomínat. Každý říká, že jeho maturitní ples byl jedinečný a i my si dovolujeme tvrdit, že to tak opravdu bylo. K vidění byly nádherné šaty, účesy, exotická brazilská atmosféra i neobyčejný nádech okouzlující opery.

Dojemné chvilky při šerpování vystřídaly hodiny strávené na parketě s rodinami, přáteli, spolužáky a učiteli. Veselá atmosféra kolovala celým sálem a byla podtržena famózním výkonem moderátora.

Vyprodaný Kulturní dům Karlov nám byl odměnou za všechnu dřinu, kterou jsme vynaložili při svědomitých nácvicích nástupů, půlnočních překvapení, proslovů a dalších důležitých detailů. Nebyla to však jen píle studentů obou tříd – bez pomoci našeho skvělého učitelského sboru bychom jen těžko prožili tak výjimečnou noc. Opět nezklamali, jejich překvapení předčilo očekávání a povedené provedení olympijských her zpestřilo večerní program.

Tato událost pro nás byla velkou odměnou za naši snahu, ale také důležitým mezníkem a připomínkou blížící se maturitní zkoušky. Odnesli jsme si vzpomínky na celý život a doufáme, že si všichni přítomní užili náš maturitní ples stejně jako my. 

 

Za maturanty Aneta Karasová

Prohlášení o přístupnosti