NÁŠ LYŽAŘSKÝ KURZ

 V sobotu 12. února se naše třída 3. C vydala na svůj první lyžařský kurz. Vyjeli jsme v brzkých ranních hodinách. Cesta nám ubíhala rychle a za dvě a půl hodiny jsme dorazili do cíle. Celí nedočkaví jsme vystupovali z autobusu a těšili se na věci, které zde zažijeme.

Ubytovaní jsme byli na horské chatě Cihelny. Hned odpoledne probíhalo rozřazování do družstev. Další dny jsme lyžovali na sjezdovce nebo šli na běžky. I když někteří na lyžích či běžkách stáli poprvé, tak jsme si naše běžkařské výlety užili. Jeden den jsme byli i na procházce, kterou jsme zakončili koulovačkou a návštěvou cukrárny.

tercie na lyžích

V podvečer jsme si mohli jít zacvičit s našimi skvělými učiteli. Večer jsme měli svůj volný režim. Pokud jsme chtěli, tak jsme mohli společně s učiteli hrát hru Bang!. Některé večery pro nás byly připraveny různé hry, které především prověřily, jak spolu umíme spolupracovat.

 Týden utekl poměrně rychle a už jsme zase seděli v autobusu a jeli směr Vlašim. Kurz jsme si moc užili a děkujeme našim učitelům za vše, co pro nás za celý týden dělali. Díky jejich pomoci jsme si zdokonalili naše lyžařské i běžkařské schopnosti.

                                                                                                                              Sára Škvorová, 3. C

Prohlášení o přístupnosti