Adaptační kurz primy Gymnázia Vlašim

Studium na vlašimském gymnáziu zahájila prima tradičním adaptačním kurzem, který absolvovala společně s prvními ročníky 5. a 6. 9. 2013. Pod dohledem vyučujících se všichni účastníci kurzu přesunuli autobusy do rekreačního objektu Radostné mládí, který se nachází v osadě Vrábov nedaleko Českého Šternberka. Zde se žáci a studenti ubytovali a krátce nato se jich ujali instruktoři z Centra outdoorových programů (COP), kteří se postarali o jejich pestrý program.prima

O nejmladší primánky se staraly milé instruktorky Míša s Marťou. Pomocí různých úkolů a her se primánci vzájemně poznali mezi sebou, našli nové kamarády, naučili se respektovat jeden druhého, uvědomili si, jak důležité je důvěřovat si a umět spolupracovat. Úsměv na tvářích primánků jen potvrzovalo, že si při hrách užili mnoho legrace. I společný večerní program na téma „Jak vidím ideálního gympláka“ pro ně byl velkým zážitkem a cennou zkušeností.

Do školy se primánci vrátili plní zážitků a zajímavých zkušeností, adaptační kurz se jim moc líbil. Snad bude jejich studium na gymnáziu stejně pohodové a radostné.

třídní primy Mgr. Šplíchalová Hana

 

Prohlášení o přístupnosti