Organická chemie, biochemie a molekulární chemie

Software pro spuštění –  MS Powerpoint nebo Open Office Impress, MS Word  nebo Open Office Writer

Alkoholy 4_2_CH_01.ppt
Bakelit 4_2_CH_02.doc
Citrátový cyklus 4_2_CH_03.ppt
Fotosyntéza 4_2_CH_04.ppt
Sacharóza 4_2_CH_05.ppt
Éčka 4_2_CH_06.ppt
Přírodní zdroje uhlovodíků 4_2_CH_07.ppt
Drogy 4_2_CH_08.ppt
Sarin, soman, tabun 4_2_CH_09.doc
Lipidy – úvod 4_2_CH_10.ppt
Lipidy – klasifikace 4_2_CH_11.pptx
Proteiny – úvod 4_2_CH_12.pptx
Proteiny – klasifikace 4_2_CH_13.ppt
Monosacharidy – vzorce (opakování) 4_2_CH_14.ppt
Sacharidy – zástupci (opakování) 4_2_CH_15.ppt
Lipidy – opakování 4_2_CH_16.doc
Sacharidy-projekt, pracovní list 4_2_CH_17.docx
4_2_CH_17_PR.docx
Bílkoviny – výklad, tvorba myšlenkové mapy 4_2_CH_18.pptx
Katalyzátor v automobilu – prezentace, kžížovka 4_2_CH_19.pptx
4_2_CH_19_PR.doc
Soli v praxi – prezentace, pracovní list 4_2_CH_20.pptx
4_2_CH_20_PR.docx