Maturitní ples gymnázia

Pátek 31. 1. 2020 je dnem, který si žáci čtvrtých ročníků Gymnázia Vlašim budou dlouho pamatovat – vždyť kdo by zapomněl na svůj maturitní ples? Připravovali jsme se na něj měsíce a najednou byl tady. V každém z nás se mísilo spoustu pocitů: radost, očekávání, zdravá míra trémy, ale hlavně údiv, že to všechno tak rychle uteklo.

Od samého začátku ples odpovídal svému tématu – byl zkrátka vesmírný (ačkoliv chvílemi jsme si více než hvězdy na obloze připadali jako ty filmové).

 Za vyzdvihnutí rozhodně stojí práce moderátora, Aleše Lehkého. O předtančení se postarali žáci taneční školy Salta. Celý večer nám k tanci a poslechu hrála kapela Unisono, kterou o půlnoci vystřídal DJ Vladislav Frk – všem jim děkujeme, neboť co by to bylo za ples bez hudby, tance a doprovodného slova?

 Děkujeme i svým přátelům a rodinám, že si udělali čas a přijeli se na nás podívat – bez vás by to nebylo ono. V životě každého člověka je pár dokonale šťastných momentů, které jako hřebíky drží neutrální, mnohdy i tíživou okolní hmotu všedních dní.

Věřím, že vzpomínky na náš maturitní ples se pro nás i naše blízké stanou dalším takovým opěrným bodem a ještě dlouho nám budou kouzlit úsměv na tváři.

                                                                      Anna Kuklíková, 8.C, Gymnázium Vlašim

Prohlášení o přístupnosti