3.A a 3.B na sportovním kurzu v Křižanově

 

Ve dnech 18. 6. až 22. 6. jsme se 3. A a 3. B zúčastnili sportovního kurzu v Křižanově. Čekal nás pestrý program plný her a sportovních aktivit. Areál nabízel širokou škálu možností: rybník pro raftování, airsoftový areál, lanové centrum, lukostřelbu a mnoho dalšího. Program probíhal každý den od 9 ráno do 9 večer. Téměř celý týden nám přálo teplé slunečné počasí a až poslední den se ochladilo natolik, že jsme museli obléct dosud nepoužité mikiny.

Ubytováni jsme byli v chatkách po čtyřech a v jedné chatce pro deset lidí. Poslední večer jsme zakončili ohněm a špekáčky v doprovodu kytary. Na závěr jsme svedli airsoftovou bitvu v lese, snědli poslední oběd a rozloučili se s instruktorkami, které se nám celou dobu pečlivě věnovaly. Po obědě nás autobus odvezl zpět domů. Tento týden se nám rozhodně zapsal do paměti, ať už únavou a bolestí svalů, nebo naopak chvílemi, kdy jsme museli spojit síly, dát hlavy d

ohromady a pracovat jako jeden tým, abychom dosáhli svého cíle. Prokázali jsme týmového ducha a nikdo rozhodně nejel domů zklamán.

 

      Anna Štorcová

      studentka gymnázia  

Prohlášení o přístupnosti